Kyrkis å vackert väder

Eskil sov bra hela natten, skönt, bäddade för en bra dag och det blev det - för alla! =) Steg upp före 8, hade vaknat kring 7, men båda barna hade ro att mysa ett tag =) Eskil låg i spjälsängen och filosoferade så nöjt! Tog oss iväg till kyrkis på Björkberg här utmed oss på morgonen, för det var verkligen morgon för oss, började redan 9.30. Får se om vi hinner gå varje vecka, ibland så har jag ju riktigt sjusovarbarn =)

I alla fall, nya människor, nya sånger och nya leksaker - blev en hit! Till å med Eskil verkade gilla det, för han somnade inte förrän kring 11, vilket i alla fall är 1 timme senare än vanligt. Siri busade på och ville knappt fika, men hann med det också tillslut. Hem å äta lunch, prova lägga Siri för att vila, men icket. Blev ut i det vackra vädret istället, tog oss en promenad ända bort till Dollar, var tvungen fylla på förrådet med våtservetter och tvättlappar =) Blev bananpaus och blöjbyte i stan innan vi gick hem. Hann lagomt tills dess Eskil skulle äta igen och han var på så bra humör så det slank ner lite potatis innan riktiga måltiden också.

Stefan blev sen från jobbet så jag å Siri fixade middagen. Siri hjälpte mig att sno ihop biffar, gick hur bra som helst att ha henne som hjälpreda - liten börjar bli stor! =)

Eskil slukade en halv smakportion på kvällen, går som en dans det här med att intoducera mat ju! Hoppas det fortsätter lika smidigt sen, att han blir lik syrran vad gäller att äta mat och gilla mat! Siri äter i stort sett allt och det har varit väldigt få perioder som det har krånglat med maten för henne.

Pratade med en väldigt kär vän på kvällen, var ett tag sedan vi hördes av per telefon, så det var jättekul att få höra vad som hänt sen sist! Hoppas vi ses snart, tillsammans med tredje tjejen också i "sötast i världen"-gänget =) (lite internt =) )

Det var den dagen det, lika bra väder som idag skulle det bli resten av veckan har jag hört, skönt det! Ska passa på att vara ute så mycket som möjligt då!

 
Siri hjälper mig laga mat å Eskil tuggar på handen =)

Höres!

/Sara


Kommentarer
Postat av: Moster

Gooodingar!! :)

2011-09-28 @ 14:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0