Första gången för mycket

För att börja med invägningen så har jag kommit till stillestånd denna vecka, kommer ju nån gång och det vet man ju, men det är ju inte roligt för det. Har cyklat och gått, men hade en fuskdag i lördags när vi hade kompisar på middag. Nya tag denna vecka med andra ord!

Vecka       Vikt       Minskning(kg)    Mått(cm)
                                                    Mage      Stuss     Lår
Start         62,0                              86          99         59
1              60,2         1,8                  
2              59,5         0,7                  
3              58,7         0,8                  
4              57,9         0,8                 82          94         57
5              57,5         0,4
6              57,1         0,4
7              57,0         0,1

Så, vad har vi mer gjort denna påsklovsvecka. Var ju en kortare vecka i och med den röda dagen i måndags, så veckan gick extra snabbt. Inget kyrkis denna vecka heller, men vi fördrev tiden med att vara ute, promenera, busa hemma och bara ha det bra! =) Gympa för Siri och jag i torsdags. Sen så började lördagen med premiärbadning på badhuset för barna! Båda var lite avvaktande i början, men sen tyckte båda två att det var jättekul! Siri åkte till och med rutschkanan ner i vattnet =) Suveränt ordnat i duscharna med badbaljor och IKEA matstolar. Siri gillar ju inte att duscha håret, så badbaljan var perfekt! Stefan och Eskil redde sig också bra inne på herrarnas =)

Andra "första gången" den gångna veckan var gungpremiär för Eskil. Även det gillade han =) Var till lekparken hela familjen i söndags, efter att ha varit ute å krattat å snickrat hemma. Stefan snickrar på med räcket på altanen och i helgen fick även markisens motor ström, så nu är det bara utemöblerna som fattas på altanen snart! =)

Stefan var på after work i fredags, vilket gav mig en hel kväll med tid för pyssel =) Jag ägnade tiden åt att göra frosting och leka med min nyinköpta spritspåse =) Var väldigt roligt, så kul att jag var tvungen att ge mig på sockerpastan också =) Allt detta för att piffa till efterrättsmuffinsarna till lördagens middagsbjudning =)

En stor grej till är att Eskil nu i tre nätter på rad inte ätit välling på natten! Han har inte sovit hela nätterna i sin säng, men det är skönt att han verkar kunna skippa nattmålet nu! Peppar-peppar! Dock så vaknar han oftast runt 6, tidiga mornar med andra ord. En till Eskilsak är ju att han går mer och mer. Nu går han spontant ibland för att ta sig mellan olika saker.

Tror att jag har fått med det mesta som hände förra veckan =) Så här kommer det i bilder:


Siri beundrar sina flätor =) Är prinsessa och glad vid frukostbordet! =) Sen ute å stökar!


Eskil traskar runt. Sitter ute å mumsar majskrokar och sen premiär i gungan, både själv å sen med syrran!


Kladdkakemuffins med marängsmörkräm!

På återhörande!

/Sara


Kommentarer
Postat av: Moster

Mmmm.. dedär miffinsarna får du minsann göra när ni kommer upp nästa gång!! :p



Fina kort på barna! =)

2012-04-17 @ 08:41:32
URL: http://rievssat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0