December - redan

Så har första advent passerat, likaså Siris 3:e födelsedag. Snön har kommit och tiden bara rusar iväg! Systerdottern har hunnit bli 1 månad och vi har inte setts än! Men nu är dopdatum bestämt och det blev just före jul - perfekt för oss eftersom vi ska fira jul i norr iår!

Siri-gumman har blivit 3 år som sagt! Har firat med kalas för släkten, de som bor här, i dagarna två, men barnkalaset som var planerat till igår, fick flyttas fram. En ovälkommen magsjuka kom på besök under natten till söndag. Detta resulterade i att jag fick en halvdag hemma med barnen idag! Verkar vara en lindrig magsjuka, Siri har bara spytt två gånger, båda gångerna under natten och sen har hon mått hur bra som helst på dagen! Håller tummar och tår att Eskil klarar sig från allt detta i alla fall.

Mer om födelsedagen kanske, Siri fick presenter som gick i prinsessans tecken! =) Vilket passade henne perfekt, eftersom det är hennes värld nu för tiden! Askungenfilmer, prinsessklänningar, Belletårta, prinsesschampoo var några saker. Sen blev nog gitarren, trumpeten och munspelet en höjdare också! =) Hoppas i alla fall att kunna genomföra något litet kalas för henne innan jul, men det är ju så mycket annat som ska hinnas med nu i jultider, så vi får väl se.

Snön kom ju till oss i helgen. Skönt med ett vitt landskap där ute, ljust å fint! Sen så skadar det ju inte att de redan har hunnit dra upp skidspåren heller! Ska försöka komma igång med skidåkandet tidigt iår och hålla i det också! Kallt har vi också, idag runt -16 grader och -22,5 grader längst vägen till jobbet. Tror nog också att termometern inte orkade så mycket högre inne på jobbet heller, kallt var det allt! Jaja, kanske inte så kallt, men man måste ju få överdriva lite ibland =)

Har ju inte haft några bilder på ett tag nu, så tror att jag avrundar skrivandet här och laddar in lite kort istället! =)
 
     
 
     
 
Bildkavalkad som börjar med firandet av Siri, sen pulkpromenad och avslutad med bilder på gotrollen från tidigare idag!
 
På återhörande och stressa inte så mycket inför jul! =)
 
/Sara
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Vilka finfina kort, shittans va stor Eskil ha blitt & Siri med för den delen! =)
Vi ses ju snart! <3

2012-12-05 @ 17:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0