8 månaderskillen

Grattis Eskil på 8 månaders dagen! (eller var ju igår egentligen om jag ska vara noga med timmarna! =) )
I alla fall, var på kyrkis, första gången efter juluppehållet och det märktes! Var bara vi å en familj till där idag =) men vi hade kul ändå lekte, pysslade och fikade! Blev en promenad innan vi gick hem sen. Hem å luncha, baka och barna sov varsin sväng, dock inte samtidigt!

   

Eskil började igår med att gå längre sträckor med sin lära-gå-vagn! Han kan ställa sig upp mot den själv och traskar iväg =) Storkillen, snart går han väl för egen maskin! Idag var det premiär för hemmagjord köttfärssås med spagetti, med lite större bilar i - och det gick ner! =) Han har även fått prova lite plockmat, mest det som Siri velat att han ska fått smaka, som plättar, broccoli och mackbitar =) Eskil drar nu 74 i klädstorlek, vikt och längd får vi reda på på torsdag, när det är besök på BVC igen. Han har börjat jollra lite mer nyanserat och med konsonanter, "mamama" och "papapa" kan man höra honom säga. Nattmålen är faktiskt färre nu, han äter oftast runt 23, sen vid 3 och klarar sig sen till frukost, vilket ofta blir runt 9. Ersättning får han bara på natten, annars är det vanlig mat som gäller och vi kör med välling innan läggning. Fast vällingen är inte helt populär, ibland går det inte ner så mycket och vi har testat att byta ut ersättninge på förkvällen, men det gick inte alls! Havrevälling dissar han, så nu köar vi med majsvälling.



Idag fyller Stefan år (och då menar jag just idag =) )Så grattis älskling på födelsedagen! Semlor och annat gott väntar på dig sen efter jobbet! =)

Nä, ska nog sova lite nu, var ju en dag imorgon också! =)

Kom just på att jag inte visat några bilder på Siris rum. Har fixat lite där och fastän hon inte är där och leker så mycket än, så är det ju kul om det är lite ombonat! Å först en bild på vad vi pysslade med i helgen - satt upp ett väggord vi fick av syrran i julklapp! Är faktiskt låten vi hade på vårt bröllop, så det passar perfekt på väggen i sovrummet!

 
   
På återhörande!

/Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0