Skogstur

Igår begav vi oss ut i svampskogen med personlig guide, Krille ledde vår lilla exkursion =) Hittade dock ingen svamp, men en massa annat =) Mogna smultron blev en höjdare hos barna. Siri gick delvis själv, blev till att bära där det var allt för blött. Eskil satt i en bärsäck på min rygg. Lånade en av en kompis å det var tur det, för utan den hade det nog blivit rätt så jobbigt. Hittade även blåbär, nog för att de behöver några dagar till för att mogna på sig. Omogna lingon å hallon fanns det också gott om och sen det mest sensationella - vi hittade hjortron! Tala om guldställe! =) Avslutade turen med fika hos Krille å fick se hur fint han har fått det i huset sitt! =)

       
Eskil han fick bara hänga med =) Siri gillade att plocka, å kanske mest äta, blåbär. Krille gillar inte direkt närkontakten med de andra små blodsugande gästerna, som redan var i skogen när vi kom.

 
Smått å gott! =)

Idag har vi förberett inför att mormor å morfar ska komma. Tvättat en massa, gäller att passa på medan man kan hänga ut det, torkar så dåligt inne på sommaren. Så nu är det i princip tomt i tvättstugan, skönt det. När Stefan kom hem så snickrade han klart det sista på panelbytesprojektet - så nu är det bara lite målning kvar! =) Vi hann med en sväng ner till stan på cykel innan läggning, blev visst en glasspaus också innan det bar av hem igen =)

 
Premiär för Eskil att äta pinnglass alldeles själv - å det gick ju jättebra! Sen hade Siri å Eskil en rafflande fotbollsmatch, vem som vann är fortfarande oklart! =)

Njut av solen när den väl är framme!

På återhörande!

/Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0