Kalas för Eskil

Idag firade vi Eskil ännu en gång, men nu var det barnkalas! =) Nog för att det blev mer som ett kalas för Siri, med tanke på att det var nästan bara hennes kompisar som kom, men Eskil han var lika glad för det! =) Siri hjälpte så duktigt med att öppna hans paket också =) Han fick en hopphund av Cornelia, vilken han var aningens avvaktande till först. Fast innan kvällens slut, så satt han, liksom syrran, å hoppade för glatta livet =) Utökning av Brio järnvägen fick han också å sen en sommarfin skjorta med en cool kepa till =) Tack alla för fina presenter å trevlig dag! Vi hade ju beställt finväder, men tyvärr regnade det hela dagen. Så korvätningen fick ske inomhus, likaså kalasfikat =) Blev en hel del bus, lite filmtittning å sist fiskedamm för barna =) Tyvärr så glömdes kameran bort i allt ståhej, så det blev inte så många bilder tagna denna gång =(

   
Korvätning vid kalasbordet, tyvärr fick inte själva födelsedagsbarnet sitta här! Sen en bild på Eskil när han vågat sätta sig på hunden sin! =)

För övrigt så har vi, eller ja Stefan då, rivit panelen på gaveln ut mot vägen. Före kalaset idag så började han å svärfar med att spika dit ny fin panel! Så om inte allt för länge så kommer större delar av huset vara helt omklätt =)

Mitt pyssel med virkningen fortsätter. Har nu ett tag arbetat med ett dockprojekt, som blev klart i veckan - och den gick hem hos Siri! =) Tackar mormor för beskrivningen! =)

 
Siri med dockan sin!

Ny vecka stundar och vår kalender är i princip tom! Har bestämt lekträff med Ebba och Olle, men annars så tar vi nog dagarna som de kommer. Röd dag på onsdag innebär i alla fall att Stefan är ledig halva tisdag också, men det lär bli snickring för hans del i alla fall! =) På tal om det ja. När Stefan var borta här i veckan, så passade jag på att tapetsera en fondvägg i Eskils rum =) Kände för att piffa till det lite innan han flyttar in där - och vet ni, inatt är det premiär för honom att sova där! Inatt flyttade han ut från mammas och pappas sovrum! Få se hur det går! =)


Eskils fondtapet. Tog å tapetserade den lättaste väggen, den som jag slapp att använda pall för att nå ända upp  till =)

Jaja, dags att se finalen av Big Brother, ja ni läste rätt! =) Har, liksom övriga säsonger, följt detta program! Roligt att se, går väldigt bra att bara slötitta på och prefekt sändningstid (22.00) =)

Ha en bra vecka alla!


Eskil å Siri provsitter vid bordet innan alla kalasgäster kommer!

På återhörande!

/Sara

Och....

Tänk att få ha detta ståendes i barnrummet? Helt fantastiskt fint är det ju! :)


Jag tävlar hos MrsLindaOlsson om ett kakfat inkl. bakelser (i trä) sponsrat av Hafva.se.
Tävla H Ä R du också!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0