Mammaträff!

Idag träffades vi i mammagruppen, som jag var med i när Siri var bebis. Alltså är det drygt 2 år sedan vi alla träffades första gången och mycket har hänt sen dess! =) Bara det att våra små barn har blivit så stora! Sedan har det hunnit komma småsyskon också. Så idag fick man kika på två bebisar som var 3 respektive 4 månader gamla, å återigen slås man av hur snabbt tiden går! Tänk att mina båda barn har varit så där små - känns som det var jättelänge sedan! I alla fall, vi hade det jättetrevligt idag. Började med lunch hemma hos oss, korv med bröd såklart! Sen blev en tur ner till lekparken och Siri upptäckte idag att hon faktiskt kunde åka den större rutschkanan själv! Det var nog en av dagens höjdpunkter för hennes del.


Max, Cornelia, Siri och Milliam.

Idag har Siri varit utan blöja på dagarna i en vecka och det har gått otroligt bra faktiskt. Bara tre olyckor under denna tid! Nu gäller det bara att komma ihåg att hon inte har nån blöja! =) Däremot så är det pottan som gäller, hon gillar inte att sitta på toan, vilket kan bli lite problematiskt om man är på stan eller så. Men men, det får komma senare det, liksom att bli blöjfri på natten, man kan ju inte börja med allt på en gång ju!

Förra veckan var Eskil sjuk tre dagar. Han hade över 40 i feber en sväng! Den natten gick vi ner å la oss i källaren, eftersom det var ca 27 grader i hans rum! Han hade bara feber, misstänkte vattkoppor ett tag, men tror inte att det var det. Han fick bara en prick i pannan och denna blev ingen blåsa direkt, så man kan inte göra mer än att se om han får det eller inte sen när syrran drabbas. 


Eskil, som just blivit frisk igen!

Det var rätt hyffsat väder förra veckan och vi var ute rätt mycket. Det som hände mer här hemma var att husgaveln fick ny panel =) All snickring är nästan klar, svärfar kommer på onsdag och spikar i det sista. Sen så är det bara målningen kvar. Stefan jobbar bara denna vecka, sen går han på semester, så vi får väl se vad vi hinner i målarväg denna vecka å helg! Skulle vilja ha allt sånt där klart innan Stefan får semester, men men vi får se hur mycket vi får gjort.

   
Fasaden påväg upp! Utelek å bus, sen intas lunchen ute iklädd påskkärringutstyrseln! =)

Jag kommer i alla fall att vara väldigt effektiv de kommande veckorna. Är ju fotboll på TV nu för tiden! Så redan har jag hunnit sy gardiner och putsat alla fönster - de som går i alla fall. Har 5 fönster som hindras att öppnas på grund av byggnadsställningen! Får helt enkelt ta dem sen!

Jaja, ska nog, som vanligt, försöka gå å sova snart. Barna har tagit som vana att vakna runt 6 snåret, vilket är aningens för tidigt för min smak. Ja just det ja, Eskil har ju flyttat in i sitt rum nu. Det har väl inte gått många nätter som han har sovit där hela natten, men man måste ju börja någonstans =)

Jaja, få se vad morgondagen har att bjuda på, just nu så har vi inga planer!

Ha en bra vecka! Å så några bilder till:

     

På återhörande!

/Sara


Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Nu är vinnaren av ett kakfat presenterad i min blogg, kika in och se om det blev du som vann! :)

Kram

2012-06-23 @ 13:29:57
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0