Utevecka

Börjar med invägningen som jag gjorde igår:

Vecka       Vikt       Minskning(kg)     i %
Start         62,0
1              60,2         1,8                  2,9
2              59,5         0,7                  1,2
3              58,7         0,8                  1,3

Alltså -0,8 kg! Går bättre än förväntat =) Men veckan som har gått så har jag inte fuskat nått direkt, inget fika! Tog ett glas vin till middagen på helgen, men det kompenserades av träning och kanske lite för kalorifattiga mellanmål. I alla fall, cyklade 2 dagar, var ute och sprang 6 km på söndagen och gick 1 mil 2 dagar och utöver det blev det nån sväng ner till stan med barnvagnen. Så det var en rätt ok vecka! =)

Jaja, mer då. Har varit på kyrkis som vanligt. Dock så var det sportlov på ett av ställena, men hade då bestämt lekträff med en familj vi lärt känna nu på senare tid. Blev en väldigt trevlig förmiddag, blev bjudna på lunch och hann med massor av bus och lek. Båda barna slocknade i vagnen bara efter några meter sen när vi gick hem! =)

Vädret har varit underbart nästan hela veckan. I fredags visade termometern +12 grader! Nästan all snö är borta, så nu väntar vi bara på att de ska sopa alla gator. Det är som grusväg vart man än går känns det som. Har varit ute ganska mycket, hemma och lekt på gården och i lördags tog vi oss en tur till sjörövarskeppet på stranden =) Blev mellis ute, men mot slutet så började det blåsa å bli lite kallt, så det var tur att vi gick ut tidigt. För barna verkar ha ställt om sig nu, det är morgon runt 6, även på helgen! =)

I torsdags packade jag ner båda barna i vagnen och gick efter mellis mot gympan. Stefan hade möte till 16, då gympan börjar. Vi vill ju försöka få detta till att vara Siris egentid, men ibland går ju inte alltid det. Gick bra att få upp syskonvagnen till gympasalen, vilket jag var lite orolig för först, eftersom det inte finns nån hiss, men trappen var bred nog! =) Eskil satt så snällt i vagnen, medan jag hade fullt sjå med att se till att Siri lyssnade och gjorde vad gympaledaren sa! =) Stefan kom efter ett tag också, så då slapp Eskil vagnen resten av tiden =)

Jag har kommit in i ett virkil denna vecka =) Har gjort några godsaker, som jag med gott samvete kan bli bjuden på när Siri bjuder på kafferep =)

   
Mitt pyssel i veckan! =)  Se även ballerinakakan som Siri äter på =) Sen så gjorde vi handavtryck här om dagen. Det var lite klurigt att få till Eskils händer, men det gick =)

         
Eskil poserar! =) Första melliset på altanen för iår, men Eskil fick sitta i vagnen! Sen mellis ute vid sjörövarskeppet =) Å sist Siri i full mundering, hon ville själv ha på huvan! =)


Detta händer väldigt sällan, att Eskil somnar i nåns famn bara så där! Men idag var han verkligen trött, det var just före middag och han hade bara sovit drygt 1h under hela dagen! Mina två gokillar! Älskar er! Å älskar min gotjej också!

Just det ja, måste ju också berätta att Siri i helgen lärde sig säga just Siri, eller blir lite mer "Siji". Fast för det mesta är det ändå "Sissi" forfarande om hon pratar i tredje person!

Avslutar med att gratta brorsan i förskott, fyller 31 år imorgon (tisdag) Grattis Mattias önskar vi alla! =)

Ha en bra vecka alla!

På återhörande!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Camilla

Nej men herregud vilka fina virksaker!!! Du är verkligen jätteduktig! Önskar att jag också kunde virka. :-)



Vilka fina kort. Ser att Siri och Liam har likadana galonkläder. :-)

2012-03-20 @ 19:55:34
Postat av: Camilla

Glömde kommentera viktnedgången, det går ju verkligen jättebra. Bra jobbat!

2012-03-20 @ 19:57:29
Postat av: Camilla

Och så en tredje kommentar. :-)) Har du något mönster till virksakerna? Typ en bok eller så?

2012-03-20 @ 19:59:02
Postat av: Emmas svärmor

Heja bruden ..Önska man vore lika duktig som du både me viktnergång o virkning..så skoj att följa dej o din familj på bloggen.. hälsa alla Kramiz på er.

2012-03-21 @ 06:35:47
Postat av: Sara

Tackar för stöttning av viktnedgången å för virkingen! =)



Dessa saker har jag bara virkat på fri hand, men har hittat en sida (http://garnsligt.blogspot.se/search/label/virkade%20bakverk) där det fanns många roliga saker, så kommer nog att göra en semla strikt efter mönstret =) (är inte annars så mycket för att följa mönster eller recept för den delen till punkt å pricka =) )

2012-03-21 @ 20:27:51
Postat av: Emma

Är så dålig på att lämna kommentarer! Men iaf, finhetersfinheter du får skicka nån go'bakelse till oss också. ;) inte för att du behöver gå ner nå ju, men bra gjort såhär långt. Det gör mycket att bara röra på sig. :) sitter på jobbet nu, har just städat och snart blir det nå fika. :) vi får höras imorgon! Kramar

2012-03-21 @ 23:23:28
Postat av: Mattias

Hej! Tack för gratulationen! Aptitretande godsaker, och mycket nyttiga..

2012-03-25 @ 12:55:50
URL: http://brevfranbrest.blogspot.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0