Slappar i soffan

Som rubriken lyder - slappar i soffan framför Fångarna på fortet, i brist på annat att se på! Barna somna före 20 ikväll, hade trötta barn å kanske lite slöa föräldrar med, så om inte Siris väckarklocka hade ring mitt i allt ihop så hade vi kanske somnat med barna vi också! :)

Idag har vi hunnit med klädbytardag, lunch på stan å lite shopping, gratulerat kusin Emelie och sen lördagsmys efter middagen! Jag hann med en promenad också i kylan! Tur jag gick före barna la sig, för nu snöar det ute! Usch, inte vill vi ha mer snö nu - jag vill ha vår å sommar!

Peppar, peppar, men natten som var så sov Eskil för tredje gången denna vecka i sin säng till efter 5! Han har i princip aldrig sovit i sin säng en hel natt under sitt snart 2 åriga liv :) Plötsligt händer det kan man kanske säga :) Håller tummarna att det fortsätter på detta spår!

På tal om Eskil, vår lille buse. Han åkte nerför trappen igår med en Bobbycar! Fast han sa själv att han åkte skoter :) Å tror inte att det var meningen att han skulle ta svängen nerför trappen. Den turen resulterade i lite tårar och ett blåmärke längst hela kinden!

Siri, vår sångfågel, stämmer gärna upp i skönsång här hemma :) Det är allt ifrån riktiga sånger till hitta-på sånger och ibland låter det som opera :) Ljudnivån är det inget fel på :)

Jaja, nog för att den riktiga våren dröjer lite, så är det väldigt skönt med ljuset i alla fall. Ljusa morgnar och ljust ända tills barnen lagt sig! Man blir så mycket piggare och hittar på så mycket mer på eftermiddagarna! Flera dagar nu har vi varit ute eller gått ner på stan efter dagis å mellis, väldigt härligt! Men som sagt, jag vill ha sommar nu!

Bjuder som avslutning på detta inlägg på en bild på Eskil från igår, när han inte orkade vänta på kvällsvällingen utan somna sittandes i soffan! :) Å bild på en spelande och sjungande Siri! :)

  

Ha en fortsatt bra kväll å helg!

På återhörande!

/Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0