Pumphaveri och skidtävling

Sitter på jobbet och passar på att utnyttja lunchen på bästa sätt =) Då passar det väl bra att uppdatera bloggen lite tänkte jag, för hemma på kvällarna blir det inte så mycket tid framför datorn. Har blivit dålig på att starta datorn över huvud taget hemma, numer sitter man bara med mobilen ju! Det är ju det att man inte kan göra allt via iPhonen, som att lägga in kort till exempel, men det mesta går och därför blir det ett projekt nästan att ta fram datorn och starta den! Hur det har blivit!
 
Den gångna helgen så hade Eskil skidtävlingspremiär! Det gick väldigt bra för honom innan själva tävlingen, men han tjatade på sig skidorna alldeles för tidigt, så när det väl var dags, så var han inte lika intresserad längre! Dock med lite hjälp från mamma, så kom även han i mål och fick medalj och diplom, lika som syrran. Siri var väldigt duktig och tog sig runt hela banan, nästan helt själv. Hon ramlade nån sväng och behövde hjälp upp, men annars så pinnade hon på bra, utan att ta allt för mycket hjälp av stavarna =)
 
På söndagen blev det en sväng till badhuset. Förra helgen när vi var där så blev Eskil rädd för någonting, vilket slutade med att han krampaktigt höll sig fast vid mig eller Stefan. Även denna gång så började han så, men mot slutet så kunde han i alla fall sitta i vårt knä och plaska och leka lite, utan att måsta ha armarna runt vår hals. Jaja, hoppas att det blir bättre snart, är bara att fortsätta bada och inte göra så stor grej av det helt enkelt.
 
Idag får vi äntligen lite värme i huset. Har haft lite kallt några dagar nu, efter det att kompressorn till värmepumpen gav upp förra veckan. Tur att det har varit milt ute i alla fall, men när det börjar var 18-19 grader inne så är det aningens för kallt för min smak. Barna verkar dock inte bry sig så mycket, utan springer runt utan strumpor och med kortärmat och klagar inte!
 
Eskil han bara pratar mer och mer. Tycker att det har gått snabbt på slutet, han härmar väldigt mycket och pratar i tvåordsmeningar allt som oftast. Snart har vi ingen lite pojk längre ju!
 
Nä, dags att jobba igen ju!
 
 
 
Ha det så bra alla, på återhörande!
 
/Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0