Härliga sommar!

Njuter när det är så härligt ute som det varit idag! Sol och värme! Stefan var ledig och jag tog mig friheten att flexaut vid lunch! När jag kom hem hade de redan varit ute hela förmiddagen, lunchen stod på bordet och Eskil var strax redo för sin lur. Vi tog bilen och körde en sväng. Var och kollade på gungställning, ska nog skaffa en för vårt träd med gungor i är inte helt optimalt! Blev sen en sväng till Sunnanbäck. Där fortsatte Eskil sova efter det vi burit in honom, sömntuta där! :) Sen blev det allt badpremiär! Ja, inte för egen del då, utan för barna! De plaskade så glatt i det 20 gradiga vattnet och fick sig en åktur med farfars båt också, med honom som motor! Hade en rätt härlig eftermiddag idag!

Middagen blev en repris av gårdagen - grillat! Hur gott som helst! Sen blev det lite mer utelek innan det var dags för de små att sova. Siri och Eskil ville gå på promenad. Blev en tur på trottoaren förbi grannarna :)


Nu slappar vi i soffan med ett glas bubbel och fotboll, ja TVn hade väl kunnat visa nått bättre, men men efter en härlig dag som denna så gör det inte så mycket att småglo på lite boll!

Ha en bra helg alla!

På återhörande!

/Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0