Sommar och första gluggen

Sommaren, som för den delen inte är slut än, har bjudit på underbart väder! Härligt! Barnen har badat, så fort de fått tillfälle, och blivit väldigt duktiga på att simma, med armpuffar. Eskil har inga hämningar i vattnet, hoppar och dyker - ett riktigt vattendjur är han. Siri är lite försiktigare, men hon simmar för fullt på det djupa och dyker hon med!

I sommar har vi hunnit med besök i Arvidjdsjaur, alla vi syskon hann träffas också eftersom Mattias var hemma i Sverige ca 1 månad! Det var roligt! Sen har vi hållit oss hemmavid och tagit dagsturer, till Furuvik en sväng och en hel massa dagar ut till Sunnanbäck för bad. Vi har haft lite besökare som sovit över och några grillningar har avverkats =) Vi har stått som arrangörer för detta års gatufest, blev väldigt lyckat å nu återstår en vecka ledighet för samtliga i familjen! Barnen har varit lediga 9 veckor och jag å Stefan har varit lediga 7 veckor var, lite uppdelat.

Vi tog ju lite extra ledigt lagomt till midsommar och drog utomlands, till Rhodos! Var helt perfekt, underbart! Med tanke på vädret i Sverige var det detta år ett väldigt bra val att åka också ju! =) Barnens första flygtur gick väldigt bra och det var där som de gjorde enorma kliv i vattnet. Bada och lekte hela dagarna och njöt för fullt!

Så till gårdagens händelse, Siri fick sin första glugg! =) Var till tandläkaren och drog den första mjölktanden. Skulle egentligen göra det först nästa vecka, om den inte lossnat av sig själv då, men blev akutbesök pga hon ramlat och slog framtänderna. Framtänderna var det nog ingen fara med, hoppas att de växer fast igen och får vara kvar ett tag till, men tanden nere gav upphov till inflammation och hade redan börjat bli lös - så då var det inget att fundera på! Siri var jätteduktig, 2 sprutor, lite salva och sen en pappegojtång - så var tanden ute! Stolt tjej och stolta föräldrar! =)
 

Fortsatt bra sommar och härligt höst sen!
 
Kram Sara
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0